Inre frid!

Några ord jag brukar använda. För min inre frid.

I dag är jag gladare än jag vart på länge och de är många faktorer som gör mig lycklig.

  • Jag älskar och älskas!
  • Adventfint hemma (jo jag vet att jag är konstig)!
  • Snö!
  • Mailar med en mamma som oxå har ett barn med down!
  • Fått "tillbaka" mina vänner!
  • Jonathan & Havanna!
  • Pappa & mamma!
  • Tobias!
  • Tomten kommer snart!
  • Nytt år, nya möjligheter!
De är säkert en massa mer men kommer bara på ovanstående.

Nu ska vi fixa färdigt och sen ska vi bara mysa.










Kväller

Planen va att bli klar med städning av hela lägenheten och möblering.. Men tappade orken och suget för den delen oxå..

I morgon ska vi till stan på birka. Hoppas vi får positivt beröm för Havanna. De brukar vi få men nu tycker jag att hon stått still. Huvudsaken är att hon mår bra!

De ska bli väldigt intressant och se hur resten av helgen blir.. Hoppas iaf på en ny bil!



?

Vissa får tydligen bete sig hur som helst utan att någon höjer på ögonbrynen, undrar vad skillnaden är på folk och folk..

Haft mina kaffegäster på besök, vi tog även en sväng på slite och gjorde av med lite pengar..

I kväll vill jag se min solsidanbox, undrar om min sambo är lika sugen??

Ibland är bloggar väldigt tradiga och ibland väldigt intressanta.. Läste någon tjejs blogg om skvaller, jag antar att jag inte är bättre själv men jag har iaf självinsikt. Läste en annans oxå och ibland undrar jag om man verkligen inte tänker efter innan man skriver saker och ting, saker som nog inte skulle komma fram, då undrar man ju hur blåst får man bli...

En ny dag

Får fikabesök idag eller ena halvan är här, den andre är på ingång..

Havanna är snorförkyld igen och super gnällig.. Hon har nog tröttnat på att alltid vara sjuk.. Jag hade oxå gnällt som fan om jag va sjuk varannan vecka..

Måste börja skriva lista så jag vet vad jag ska ge folk i julklapp. Adrian är klar men sen är de en 47 st till man ska köpa till.

Ska ta och ringa Rosie igen hade jag tänkt. Har ett par frågor som jag vill ha svar på.. De ska bli otroligt spännande, fast jag kan tänka mig svaren redan nu.. Se om de stämmer denna gång.. Något som jag haft på känn länge...... De återstår att se!


Helt otroligt

Hur tråkigt kan de bli egentligen?? Flyttstäda är inte min grej kan man lugnt säga..


Jag längtar till jag ska börja jobba igen så man får se något annat och få nya intryck. Komma tillbaka till mina arbetskompisar. De är dom jag längtar mest efter, med alla dom människorna kan man ha vilket jobb som helst. Så är de nog på de flesta jobb.


I am happy

Är de inte underbart när kärleken växer för var dag som går, så säg.. Det är de som är meningen och med den meningen i livet skapar man liv, som är meningen med livet!

Meningen

Det är meningen och det blir djupare och djupare för varje dag!

I am happy!




Sanslöst

Helt jävla sanslöst! Vilken värld lever du i? Drömmarnas antar jag. Eller förnekelsens... Undrar om du ens vet själv.

Våran dag har varit bra. Först hemma vid svärföräldrarna, Tobbe har hjälpt till att byta till vinterdäck då svärfar inte får lyfta tunga grejer så jag och Havanna har samtalat med svärmor om kvinnliga ting som T uttryckte de ;) Sen en sväng till stan och handla kartonger till flytten och lite annat smått och gott.. Sen hem och börja packa. Fy fan va tråkigt att flytta.. Tur att vi inte ska flytta alla mina grejer. Är ju lite mer än va T har. Nångång ska vi ju ha ett större ställe, tills dess ska jag ha rensat ordentligt! Något som däremot är roligare är att packa upp allt på sina nya platser.

Sen har Elin färgat mitt hår. Hoppas de blir bra. De har ju inte torkat ännu, har ju så jävla tjockt. Fast de är fint.

Nu bråkar Lennart med T:s sladd till hörlurarna. Så roligt med kissekatter =)

I morgon blir de till att fortsätta med packandet sen ska vi hem till MIN älskade pappa.. Mmmmm min pappa! Han är den bästa..


Jaaa

Blir av med Tobbes lägenhet till den sista november.. Nu är bara de roligaste kvar, flyttstädningen. Eller inte. Jag hatar de, gjort de så många ggr så jag tror jag ska kräkas.. De blir iaf skit bra att dela på alla kostnader och de kunde inte passa bättre än så här inför jul.. Tror jag ska köpa någe riktigt fint till mig själv i julklapp.. Frågan är bara vad?

Någon som vill städa min lägenhet förresten? Jag får aldrig städa klokt med Havanna. Jag betalar såklart :)


Helg

Sitter och myser med min dotter och katt. Försöker lära henne att klappa fint. Jag vill ju inte att hon ska bli riven för de kommer hon bli så många ggr ändå.

I dag ska vi på kalas till Ebbabebba =) Alltid roligt med kalas..

Lördag och söndag kommer de vara fullt upp... Förhoppningsvis innebandy match för Jonathan på söndag. Sååå roligt att se honom spela. Är så jävla stolt över honom. Han är otroligt duktig..


Jag undrar

hur många som stör sig på mig och mitt beteende.

Hur det än är så får man ta mig med "hull och hår".


Tack

Jag slapp sova middag två ggr idag för jag har haft sällskap av T.L.. Måste sluta med den lyxen snart, hur ska de annars gå på jobbet lixom. Kan ju inte säga till the boss att jag måste få sova en lur för att orka med.. Funkar ju inte riktigt så..


Vill att de ska va måndag snart så Jonathan kan komma hit.. Saknar honom väldigt mycket.

God morgon!

Snoret har ökats på med dum hosta för Havannas del. Lennart är en kattunge på riktigt som bara gör en massa bus HELA tiden, vissa roliga andra mindre roliga.. Jaja de är ju så de ska vara.

I dag ska vi..................? Jag undrar vad vi ska hitta på.

Skitprogram

Greys suger i kväll.. Tråkigt när man sett fram emot att se de..

Jag fick fin fina rosor av min man idag, va tvungen att fråga om han läst min blogg på jobbet =) Men han kom ihåg de av sig själv, inte dåligt! Eftersom de är skit svårt med grejer till honom så fick han god mat med efterrätt av mig.. Vägen till en mans hjärta går ju genom magen har jag hört ;)

Sen tycker jag att Elin har en super kass uppdatering på sin blogg, hennes syster däremot är på som fan med att skriva!

Undrar vad jag mer ska skriva om............

Snor

Havanna är snorförkyld! Som ett brev på posten.. Hon sitter bredvid mig i soffan och övar sig på att säga mamma och pappa och så vill hon klappa Lennart men han är inte så sugen:) Undrar varför? Han har för övrigt lärt sig vart han ska gå på toa, SKÖNT!

Idag ska jag! Jag måste!

Undrar vad vi mer ska göra idag? Borde städa men är lite sugen på att vara social men hur bra går de när hon är en snoris..

Då återstår de att se om jag får någe fint att sätta på bordet i eftermiddag! ;)










Lennart!

Nu har han varit här i ett dygn och de här har han hunnit med:
  • varit rädd och legat bakom soffan
  • tagit några varv i lägenheten
  • ätit två bitar torrfoder, som jag sett
  • inburen på sin toa ett par ggr
  • gjort nr 1 och nr 2 i Jonathans säng
  • sovit i min säng
  • rivit barnen
  • krattat i soffan
  • slagsmål med moppen
  • lekt med papperstuss                                                                    



Men jävlars så söt han är!!! Nu börjar han bli modigare så snart är de slut på friden ;)

Idag

Flyttar våran Lennart in... Åh de ska bli så mysigt med en kisse igen =) Han är redan döpt av sin mamma och jag älskar hans namn, passar så bra in på vad jag haft för kattnamn på mina tidigare katter. Sivert Ivan och Glenn.. Tycker de är super och använda såna namn.. Vad tycker ni??

Fredag

Jag blir alldeles snurrig av vilken jävla dag jävel snorisarna ska köra bus eller godis... Alla säger olika.. Jonathan vill så gärna ut på sånna upptåg men jag undrar jag... Vi får köra vid släkten så blir han nöjd..


Ikväll får vi fint besök som ska äta med oss och sen blir de disco för dom yngre, tyvärr får inte jag vara med.. Ska köra mat tema alà Hedmans ikväll ;) Gissa de ni???








Rubrik saknas

Hmm vad ska man hitta på idag då? Började städa i barnens rum med de va skit tråkigt.. Ska till stan en sväng idag, sjukhuset som vanligt. Nu har de varit mycket där igen.. Thats life, iaf vårat :)

Måste ännu hitta en present till Ebba som fyller år snart.. Ska fråga tösen va hon vill ha ;) När jag frågade hennes storasyster vad hon önskade sig en gång fick jag till svar bananer å de fick hon. Jag är så snäll och ger barnen vad dom vill ha =)

Om jag fick välja en talang som jag skulle va skit bra på så skulle de va att kunna sjunga, hur coolt hade inte de varit lixom... Ibland tror jag att jag kan, allra helst då ingen annan hör, haha..


Vilken skulle ni vilja ha?




Energi

De är något som jag verkligen behöver just nu, antingen är de hösten eller så är jag bara väldigt trött nuförtiden..

Ska snart börja jobba igen men har lite små ångest.. Fast de ska bli skönt så är jag orolig hur de ska gå för Havanna.. Hennes fröken blev precis sjukskriven länge och hur ska hon som är så himla känslig för andra fixa de hela. Jag VET ju att i slutändan kommer de gå bra men klart som fan att jag oroar mig, största delen av hennes liv har hon ju bara haft mig och Jonathan.. Sen kom Tobbe in i bilden..

Hon accepterar Tobbe jätte bra, inte så konstigt då han tagit henne som sin. Gjort alla dom saker som är självklart för en pappa att göra, trösta, busa, bajs och spyor och självklart KÄRLEK.. Tobbe inte är pappa biologiskt men han gör sitt "jobb" utan att klaga och med beundran för sin lilla Havanna.. Han gör ett kanon jobb! I hennes värld finns pappa Tobbe till hennes förtjusning. Är så glad att han finns för alla oss här hemma..


Hmm har jag glömt något??

RSS 2.0