!

Jag är inte odödlig!

Inte så jätte känd

Men undrar vem som läser min blogg.... Kan ni inte tala om de för mig, hade vart kul...


Håller på att städa för svärmor kommer i morgon på mat och då är de extra noga=) Ska bli trevligt, jag älskar att ha en svärmor, har alltid gjort de... Kommer ihåg när jag va tonåring och hade en som hette Britt Back, hon va go hon... Hon va så himla mån om att man skulle ha de bra... Finns fler att nämna men jag nöjer mig så här...


Visst är de torsdag alltid, saknar alltid Jonathan extra mycket på torsdagar. Vet inte varför.... Men snart är de måndag och då ska jag pussa hål på honom =)

Tråkdag med tråkväder

För mig gör de inget att de är tråkväder, jag behöver inte gå ut om jag inte vill, jag gillar regn och allra helst nu när jag har så snygga "gummstyvlar". Har städat och tvättat idag, birka kommer i morgon och då vill man att de ser lite okej ut..

Blev väldigt rastlös nu på kvällen och på dåligt humör, saker som är självklara för mig är inte de för andra..

Va med mina barn och man i Ullared nu i veckan så nu är jag lite fattig men de hör till antar jag=)

Har söndagsångest oxå men inte pga jobb utan att Jonathan ska till sin pappa... Väldig jobbigt...

Fick mig en tankeställare idag som jag måste ta till mig... Jag kan inte vara sämre helt enkelt!

Onsdag

En svidig Havanna nu på morgonen, ska nog sova en stund med henne idag. En ganska så tråkig dag hittills.. Zumba ikväll.... Naj hu!

Musik

Min dotter älskar musik! Vi dansar varje dag och jag sjunger för henne, men de blir sällan barnlåtar utan vi kör på annat. Hennes absoluta favoriter är Hårdrock och Metal =) Ni ska se henne när hon diggar med, skitkul!






Igår fick jag en present av min Tobbe, ÄNTLIGEN ska jag få klippa mig! Seg som få att ta mig till en frisör men nu ska mitt 54 cm långa hår kortas ner något. Plus att jag ska göra manikyr. Vardagslyx för mig. =)



Ingen tvekan om att de behövs en klippning!!

RSS 2.0