Fredagen den 24 september!

Lämnat Jonathan i skolan som vanligt, hem en sväng innan de va dax att gå till dagis. Havanna va ute med dom andra barnen och hon gillar verkligen att bara sitta där i gemenskapen och titta på alla barn som leker. Vi har fått låna ett par regnbyxor av snälla Emily. Lite stora men va fan gör de då=) Hon hann med att äta sand, tugga på kottar, gunga och äta frukt. En bra dag tycker hon. Hemma somnade hon på en sek :)


Idag är de oxå Elins begravning. Jag vet inte vad man ska säga eller skriva för sånt är så svårt för mig, därför väljer jag att vara tyst. De betyder inte att jag inte känner eller bryr mig.

Alla är vi olika! De är de bästa tycker jag.


Alla Hejdenbergare, ni finns i mina tankar idag!! Allra helst Malin!



Se hela bilden




Jag är så sugen

På att gå ut och dansa, känns som jag glömt bort hur man rör sig på dansgolvet. Kommer fan inte ens ihåg när jag va ute sist???

Suger pung att jag inte kan följa med till sthlm i helgen med jobbet. De kommer bli galet roligt för dom.

Man ska hålla de man lovar!

Nu har min plutta börjat sin lååånga inskolning på dagis, hon gillar alla barnen, lite mer att titta på än hemma hos tråkiga mamma=) De ska bli så skönt att börja jobba igen och få "egentid" om man nu kan kalla jobbet för de, hehe.. Hur som så kommer de bli super för hon kommer utvecklas mer än om hon bara skulle varit hemma.



Nu blir de Efterlyst, nu när man ha sällskap så vågar jag titta på de igen ;)



MIN finaste Havanna =)


Jag lyckades

Skapa lite ordning i kaoset :) Håller på att måla en tvmödel och soffbord i vitt, de hade varit så mycket enklare om man haft ett garage och kladda i, så de är inte så konstigt de ser ut som satan här.. Kul när de blir klart så man kan få piffa lite som Elin skulle ha sagt =)


 När jag ser denna bild känner jag lugn, så vill jag oxå ha de!!

Regn

Japp de regnar idag för att de är typ höst. Jag gillar de, slippa gå ut eller så gå ut för att hoppa i vattenpölar :) Idag skulle jag vilja få de kliniskt rent här hemma men de orkar jag inte. Rik och anställa någon som gör de åt en, jaa tack! Shit så kul inlägg men saknar inspiration till de mesta just nu faktiskt... 
 
           

Den här såg ju inbjudande ut!!

RSS 2.0